Navcite

Pro Apps

En verksamhet fungerar som bäst när människa och system arbetar tillsammans. ProApps är Navcites branschanpassade mobila plattform som tar era system, processer och medarbetare närmare varandra, för en enklare vardag.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

ProApps gränssnitt är intuitivt och anpassat efter användarens roll. Applikationerna är tillgängliga som standardutförande för olika branscher med möjligheten att konfigureras mer specifikt till företagets behov. När organisationen implementerar ett nytt system eller arbetssätt anpassar vi ProApps för att matcha de utmaningar som kan uppstå.

Idag nyttjas Navcites ProApps av företag inom projekt, tillverkning, distribution och underhåll. De branschanpassade applikationerna har lett till mer automatiserade sätt att arbeta på, där tillgängligheten till viktig information och data inte är beroende av tid och rum.

ProApps levereras som webb- eller mobilklient och är anpassat för iOS, Android och Windows.

ProApps Projekt digitaliserar, visualiserar och förenklar återrapporteringsprocessen hos projektföretag.

Ambitionen med Proapps mobila lösningar är att de ska ligga i teknologisk framkant, vara lika självklara, enkla och intuitiva som de mobila apparna som vi använder i vår vardag.

Med ProApps mobila lösningar så distribueras information, rapportering sker direkt och med kvalitet.

Funktioner
– Tid
– Resa
– Traktamente
– Dagbok
– Arbetsorder
– Projektkontroll

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top