VIEW Group

Kundansvarig redovisningskonsult, Stockholm

Arbetar du inom redovisning idag och vill ta nästa steg i karriären? Vill du arbeta på ett snabbväxande företag med en stark gemenskap och få möjlighet att utvecklas i din roll? Då kan det här vara tjänsten för dig! Läs mer och ansök på https://viewgroupsverige.teamtailor.com/jobs/4968466-kundansvarig-redovisningskonsult.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

I rollen ansvarar du för små till medelstora kunder och arbetar med bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Du kommer att fungera som kundens främsta kontaktyta och ha en nyckelroll i att utveckla både kundens och våra processer. I rollen ingår också att stötta och handleda juniora kollegor.

På VIEW Group skapar vi framtidens sätt att arbeta med outsourcing! Med smarta digitala lösningar och smidiga integrationer automatiserar vi processer som förenklar våra kunders arbetsvardag. Våra kunder finns representerade i olika branscher och storlekar, från ägarledda företag till stora bolag och organisationer.

Att jobba hos oss innebär att du får tillhöra en bransch i förändring där vi ligger i framkant när det kommer till att arbeta automatiserat och digitaliserat.

Hör gärna av dig till oss för att veta mer om den här tjänsten eller om att jobba hos oss.

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top