LR Revision & Redovisning

Välkommen hem!

Vi finns på ca 70 platser i landet och vi söker ofta intresserade medarbetare som vill jobba med redovisning, revision och rådgivning. Kanske är det du?

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Välkommen hem!
LR Revision och redovisning finns på 70 platser i landet. Våra lokala kontor söker ofta intresserade medarbetare som vill jobba med redovisning, rådgivning och revision. Kanske är det du?
En av våra styrkor är vår lokala förankring och våra nära relationer. Hos LR spelar du stor roll för dina kunder. Ditt jobb gör att de kan utveckla sina affärer. Här kan du också̊ växa och utvecklas i jobbet och samtidigt ha en hållbar vardag.
Sandra Müller flyttade hem till Halmstad och en tjänst som revisorsassisten på LR Akridi. Så här sammanfattar hon fördelarna med att jobba på en lokal byrå:

– Den stora skillnaden är att om du är på en stor byrå jobbar du ofta med liknande arbetsuppgifter beroende på var du blir placerad. Här gör jag allt möjligt som också är utvecklande. Det finns också större utrymme att arbeta med andra bitar utöver revision, som i mitt fall kommunikation och marknadsföring. På så sätt lär en sig många nya saker utöver det som är ens huvuduppgift.

Se vilka jobb som är lediga på vår hemsida!

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top