Hogia and Kivra expand their social responsibility
Hogia

Hogia och Kivra utökar sitt sociala ansvarstagande

Att integrera samhällsförbättrande initiativ i affärsmodellen har varit framgångsrikt för Hogia och Kivra. Nu utökas konceptet till att omfatta digital fakturering till privatkunder som ett nästa steg i deras gemensamma ambition att göra skillnad.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Niklas Rönn, vd på Hogia, och Henrik Lönnevi, vd på Kivra, tar samarbetet till nästa nivå med digital fakturering till privatkunder.

Att göra gott genom affärer
Sedan tidigare har Hogia och Kivra implementerat en modell för lönespecar, där en del av intäkterna går till samhällsförbättrande initiativ. Niklas Rönn, vd på Hogia, delar sin syn på detta framgångsrika samarbete. ‒Vårt långsiktiga tänk återspeglas i allt vi gör, inklusive i vårt samarbete med Kivra. Att kunna koppla hållbarhetsarbete direkt till våra produkter och tjänster gör det möjligt för oss att bidra samtidigt som vi driver affären framåt.

Nu tar Hogia och Kivra konceptet till nästa nivå med digital fakturering till privatkunder. För varje digital faktura som skickas via Kivra från Hogia går en del till samhällsförbättrande initiativ. Kunderna får en effektiv fakturahantering och bidrar samtidigt till samhällsförbättring.

Henrik Lönnevi, vd på Kivra, betonar betydelsen av detta. ‒Det är inspirerande att se hur vårt samarbete med Hogia utvecklas. Genom att integrera hållbarhet i kärnan av våra tjänster kan vi tillsammans göra skillnad. Vi ser fram emot att välkomna Hogias kunder till att kunna förmedla fakturor via Kivra och tillsammans fortsätta bidra till en mer hållbar framtid.

En hållbar och effektiv lösning
Den nya digitala faktureringslösningen erbjuder ett miljövänligare alternativ genom minskad pappersanvändning och en säkrare, mer effektiv faktureringsprocess. Med hög öppningsgrad och en genomsnittlig betalningstid på fem dagar före förfallodatum är det troligare att betalningar görs i tid, vilket ger en mer stabil ekonomi för företagen.

Långsiktighet i hållbarhetsarbetet
Hogia och Kivra har sedan 2017 stöttat flera initiativ. Idag samarbetar de med Reach for Change, en ideell organisation som stödjer sociala entreprenörer i att förbättra livet för barn och unga. Sedan 2020 har detta partnerskap möjliggjort stöd till 350 entreprenörer som nått över 760 000 barn och unga.

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top