Bolagsstiftarnas Lagerbolag

Bolagsstiftarnas Lagerbolag

Vi tillhandahåller färdiga lagerbolag till försäljning – perfekt om du vill komma igång med ditt nya bolag snabbt!

Genom åren har vi sålt mer än 40 000 lagerbolag.

Ett lagerbolag är ett registrerat aktiebolag som aldrig bedrivit någon verksamhet. Bolagen har identiska styrelser och ett aktiekapital på minst 25.000 kronor. Våra lagerbolag heter initialt ”Startplattan” följt av ett särskiljande nummer.

När du beställer ett lagerbolag av oss upprättar vi de köpe- och ändringshandlingar som krävs för att ändra bolagets namn, adress, verksamhet, styrelse mm. Vi skräddarsyr handlingarna helt efter dina önskemål, med exempelvis individuellt anpassade klausuler i bolagsordningen. Handlingarna levereras inom två timmar!

När ni granskat handlingarna ska dessa undertecknas av ägare och styrelse – antingen på papper eller digitalt med BankID.

Så snart vi mottagit de undertecknade handlingarna och ett bankintyg som visar att aktiekapitalet reglerats kan vi översända en generalfullmakt – med vilken styrelsen kan företräda bolaget i avvaktan på att ändringen registreras hos Bolagsverket.

Bolagsstiftarna sköter sedan all kontakt med Bolagsverket och våra handläggare har spetskompetens inom bolagsrätt, vilket också gör processen smidig för dig. Varje ärende hos oss hanteras unikt och vi finns tillgängliga dygnets alla timmar, året runt! Du kan när som helst komma i kontakt med oss via vår chatt.

Så snart ändringen registrerats hos Bolagsverket översänder vi bolagshandlingar utgörandes av bland annat aktiebok. Dessa översändes antingen digitalt via mail eller i en bolagspärm via post – helt efter dina önskemål!

Scroll to Top